Het uitgangspunt
Wie zijn wij?
Waarom Hooghwaerde Hypotheken?
Het adviestraject
Beloning
Vakbekwaamheid en deskundigheid
Contact


Het uitgangspunt

Op dit moment overweegt u een huis te laten bouwen?! Misschien heeft u al van alles uitgezocht en zijn vele zaken duidelijk. Of staat u nog helemaal aan het begin van dit denkproces?

Op enig moment gedurende dit proces zult u te maken krijgen met het vraagstuk omtrent de financiering van het geheel. Daarbij kunnen vele verschillende aspecten een rol spelen:

 
  • Welk woningtype past bij uw budget?
  • Wat is voor u de (fiscaal) meest aantrekkelijke financieringsvorm?
  • Is een lage rente het enige uitgangspunt voor de keuze van een hypotheekverstrekker?
  • Hoe bepaal ik mijn wensen en uitgangspunten voor de lange termijn?
  • Welke rol spelen mijn overige financiële zaken?
  • Hoe neem ik die mee in de afwegingen?
  • Enz. enz.

Wie zijn wij?
Hooghwaerde Hypotheken is een landelijk werkend, onafhankelijk, financieel advieskantoor actief op onder andere het brede gebied van hypotheken en aanverwante verzekeringen. Jaarlijks voorzien we vele klanten van een deskundig en betrouwbaar hypotheekadvies. We helpen hen met het kiezen van de juiste hypotheek, een goed verzekeringspakket en een passend pensioenplan. Voor goede financiŽle zorg kunt u dus bij Hooghwaerde Hypotheken terecht.

Waarom Hooghwaerde Hypotheken?
De essentie van de Hooghwaerde-formule is gelegen in kwalitatief hoogwaardige advisering en de betrouwbaarheid van een onafhankelijke adviseur. In de aard van de werkwijze van Duits Bouwteam krijgt u maatwerk in duidelijke en begrijpelijke taal zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Hooghwaerde Hypotheken werkt samen met vrijwel alle banken, verzekeraars en pensioenfondsen in Nederland. Met geen enkele financiŽle instelling zijn productie afspraken gemaakt. Hooghwaerde Hypotheken is dus niet gebonden aan specifieke partijen. Hierdoor bent u verzekerd van een objectief!

Het adviestraject
De adviseurs van Hooghwaerde Hypotheken gaan in het grote aanbod dus altijd op zoek naar de oplossing die het beste bij uw wensen en omstandigheden past. Het belang van u als klant, staat daarbij centraal. Daartoe kent onze werkwijze een aantal fasen, te weten:

1. Een kennismakingsgesprek
Tijdens dit gesprek vindt een wederzijdse kennismaking plaats, lichten wij onze werkwijze toe en maken we duidelijke afspraken omtrent de wederzijdse verwachtingen. Vanzelfsprekend vindt dit kennismakingsgesprek plaats op basis van volledige vrijblijvendheid en op een door u gewenste locatie, bij voorkeur bij u thuis.

Besluit u op basis van het kennismakingsgesprek Hooghwaerde Hypotheken te kiezen als financieel partner, dan verwoorden we de wederzijdse afspraken in een overeenkomst.

2. Inventarisatie
Tijdens dit gesprek zullen wij vooral naar u luisteren. Wat zijn uw financiële wensen op zowel korte als lange termijn? Het is voor ons belangrijk om te weten waar uw aandachtspunten en liggen.

Een goed hypotheekadvies zal, indien door u gewenst, hiermee rekening dienen te houden.De hypotheekadviseurs van Hooghwaerde Hypotheken zullen tijdens het inventarisatiegesprek al deze zaken met u doornemen.

3. Voorstel van Hoogwaerde Hypotheken
Zekerheid wil bijna iedereen, echter de enige constante is verandering! Het is onmogelijk alle risico’s uit te sluiten, echter u kunt ze wel tot voor u aanvaardbare proporties terugbrengen.

Een financieel plan biedt uitkomst op de voor u financieel belangrijke momenten in het leven en bouwt zekerheden in voor risico’s die u in alle redelijkheid zou kunnen voorzien.

Rekening houdend met uw wensen maken wij een complete financiële analyse. U ontvangt een rapport waarin een beschrijving is opgenomen van uw huidige financiële situatie, alsmede ons advies voor het creëren van een nieuwe situatie. Hierbij zullen uw wensen uit het inventarisatiegesprek helder en duidelijk zijn ingepast. Uiteraard kunt u, bij de mondelinge toelichting van het rapport, altijd nog aangeven op welke onderdelen u aanpassingen wenst.

4. Begeleiding
De specialisten van Hooghwaerde Hypotheken zullen u ook volledig begeleiden en ondersteunen bij al uw beslissingen en volgende stappen in het proces. Het formuleren van de hypotheekaanvraag, het verzamelen van bescheiden, het aanleveren van benodigde formulieren, afspraken maken met de notarissen, makelaars, enz.

Wij hebben gezorgd voor een compleet netwerk van notarissen, fiscalisten, accountants en makelaars waar u altijd een beroep op kunt doen. Onze expertise en ons netwerk staan hiermee volledig tot uw beschikking.

Beloning
Voor een financieel advies brengen wij een vaste fee in rekening. Wij worden dus niet beloond op basis van provisies! Als u besluit gebruik te gaan maken van onze diensten dan leggen we de afgesproken werkzaamheden en de wijze van beloning vast in een ‘Overeenkomst van opdracht’.

Waar u bewust kiest voor één arts, één accountant of één advocaat, is Hooghwaerde Hypotheken het vertrouwen waard uw financieel adviseur te zijn.

Duits Bouwteam en Hooghwaerde Hypotheken……………een combinatie om op te bouwen!

Vakbekwaamheid en deskundigheid
De Wet Financiële Diensten (WFD) schrijft voor dat Hooghwaerde Hypotheken over 6 vergunningen moet beschikken om haar activiteiten legaal uit te mogen voeren.
Er moeten vergunningen op de volgende vakgebieden afgegeven zijn:

Voordat deze vergunningen afgegeven worden moet door de vergunninghouder aangetoond worden dat per vakgebied de relevante diploma’s binnen het bedrijf aanwezig zijn. Welke diploma’s hiervoor in aanmerking komen is ook vastgelegd. Verder moeten de bestuurders van Hooghwaerde Hypotheken positief uit het betrouwbaarheids onderzoek gekomen zijn. Op naleving van dit alles wordt toezicht gehouden door de AFM (autoriteit financiële markten).

Overtreden van de regels heeft verregaande gevolgen. Het spreekt voor zich dat Hooghwaerde Hypotheken ruimschoots aan alle eisen voldoet.

Verder is Hooghwaerde Hypotheken, middels de persoon van Mark Bonkestoter, aangesloten bij de Stichting Erkend Hypotheek Adviseur en bij de NVHP**.

**De NVHP (Nederlandse vereniging van hypothecair planners), is opgericht om de kwaliteit en de toegevoegde waarde van de adviezen van haar leden te bewaken. De NVHP stelt de hoogste eisen aan haar leden op het gebied van opleiding en ervaring. Bovendien is de hypothecair planner verplicht zijn deskundigheid doorlopend op peil te houden door middel van trainingen en opleidingen. De NVHP staat garant voor objectief en goed onderbouwd hypotheekadvies door haar leden. Daarnaast moeten haar leden zich houden aan een gedragscode die betrouwbaarheid en integriteit waarborgt. (www.hypothecairplanner.nl)

Uiteraard is Hooghwaerde Hypotheken ook verzekerd voor aansprakelijkheid die voortvloeit uit de oefening van haar beroep.

Contact
U kunt contact met ons opnemen door het invullen van onderstaande gegevens:

Telefoon overdag: 0180 - 590880
info@hooghwaerde.nl

Of maak gebruik van ons contactformulier hieronder.

Naam
Dhr. / Mevr. Dhr. Mevr.
Straat + nr.
Postcode
Plaats
E-mail
Telefoon
Fax

Maak uw keus:


Opmerkingen: